Time	Location	Session	Length	Session	Chair	Speaker
09:00	Sky Loft	Exhibition & Networking	60mins			
09:50	Sky Gallery	Welcome	10mins	Welcome		IED Chair - Tom Stannard
10:00	Sky Gallery	Video Message	10mins	Video Introduction		Baroness Judith Blake of Leeds, Patron of IED
10:10	Sky Gallery	Presentation	30mins	Good Growth		Jonathan Werran - Chief Executive, Localis
10:40	Sky Gallery	Presentation	30mins	If Only We'd Done Something  Why passive, centralised economics will lead us to failure in an era of crisis		Robin McAlpine - Founder and Head of Strategic Development, Common Weal Think Tank, Scotland
11:10	Sky Loft	Exhibition & Networking	30mins			
11:40	Sky Gallery	Breakout 1A	40mins	Town Centres	Ciaran Gunne-Jones, Lichfields	Julian Dobson - Senior Research Fellow, CRESR
	Armstrong	Breakout 1B	40mins	Inclusive Growth and Community Wealth Building	Bev Hurley, YTKO	Sarah Longlands, CLES
12:20		Turnaround time	10mins			
12:30	Sky Gallery	Breakout 2A	40mins	Housing and economic regeneration	Richard Cook, Pegasus Group	Tamsin Hart-Jones - Homes England Peter Henry - Harworth
	Armstrong	Breakout 2B	40mins	Skills and Fair Employment	Dr Jo Leek, Liverpool City Combined Authority	Annabel Smith - Head of Place and Practice
13:10	Sky Loft	Exhibition & Networking Lunch	50mins			
14:00	Sky Gallery	Breakout 3A	40mins	Health & Wealth	Lawrence Conway, IED Director	Jo Bibby – Health Foundation
	Armstrong	Breakout 3B	40mins	The UK Innovation and Productivity puzzle	Tom Bridges, ARUP	Dave Wilkes - Director Innovation Ecosystem
14:40	Sky Gallery	Presentation	30mins	Keynote		Cllr Bev Craig, Leader Manchester City Council
15:10	Sky Loft	Exhibition & Networking	30mins			
15:40	Sky Gallery	Presentation	30mins	How Devolution can deliver stronger regional economies		David Marlow – Third Life Economics
16:10	Sky Gallery	Panel Discussion	40mins	Thoughts on the most important policies to ensure growth can create wider benefits	Martin George - LGC - Chair	Mark Hepworth - The Good Economy John Till - Thinking Place Gillian Bishop - North West Employers Rachel Laver - Marches LEP
16:50	Sky Gallery	Close	10mins	Closing Remarks & Reflections		IED Chair - Tom Stannard
18:30	Sky Loft	Drinks Reception	45mins			
19:00	Sky Gallery	Gala Dinner				