## NHF'S Rare Bleeding Disorders Conference Camp Unite Schedule

## Please note all times are EST

Monday	31-Aug	Length	Youth 6-10	Teens 11-17
3:00 p.m.	3:30 p.m.	30 minutes	Virtual Camp Kick Off (Live)	
3:30 p.m.	4:30 p.m.	60 minutes	Meet Your Cabin (Live)	
Ongoing		Self- Paced	Day 1 self-paced challenge activities	
Tuesday	1-Sep	Length	Youth 6-10	Teens 11-17
3:00 p.m.	4:00 p.m.	60 minutes	Global Perspectives Session	
Ongoing		Self- Paced	Day 2 self-paced challenge activities	
Wednesday	2-Sep	Length	Youth 6-10	Teens 11-17
3:00 p.m.	3:15 p.m.	15 minutes	Day 3 All Camp Session (Live)	
3:15 p.m.	4:00 p.m.	45 Minutes	Cabin Activities (Live)	
Ongoing		Self- Paced	Day 3 self-paced challenge activities	
Thursday	3-Sep	Length	Youth 6-10	Teens 11-17
3:00 p.m.	3:15 p.m.	15 minutes	Day 4 All Camp Session (Live)	

3:15 p.m.	3:45 p.m.	30 minutes	All Camp Trivia Game (Live)	
3:45 p.m.	4:00 p.m.	15 Minutes	Cabin Awards Ceremony (Live)	
Ongoing		Self- Paced	Day 4 self-paced challenge activities	
Friday	4-Sep	Length	Youth 6-10	Teens 11-17
3:00 p.m.	4:00 p.m.	60 minutes	Closing Family Camp Fire (Sponsored by Takeda) -All parents and caregivers are encouraged to attend with their camper for our camp wrap up and to see what your child has been working on all week	